Beleef de stad!

Met onze spannende Interactieve Outdoor Escape Adventures

Ontdek een wereld vol avontuur met onze stadspellen! We bieden spannende stadsavonturen en uitdagende speurtochten voor iedereen die op zoek is naar een interactieve, spannende en leuke ervaring. Of je nu een teambuildings evenement, een verjaardagsfeestje of een gezinsuitje plant, City Games heeft voor elk wat wils.

Wat is een City Game?

Een City Game is een outdoor avontuur dat op basis van GPS is gemaakt. Je download onze app op je telefoon en gaat op pad. Je ziet een marker op de kaart, daar moet je naar toe navigeren om zo dit checkpoint te activeren en de challenges aan te gaan.

Onze interactieve en educatieve spellen laten je de stad op een geheel nieuwe manier ervaren. Werk samen met je team, los puzzels op, vind verborgen aanwijzingen en voltooi missies om de overwinning te behalen. Je wordt ondergedompeld in een wereld vol intriges en uitdagingen, terwijl je tegelijkertijd de stad verkent en nieuwe plekken ontdekt.

Plan alvast je uitje!

Meest gestelde vragen

Onze City Games kan je per groepje met maximaal 4 personen tegelijk spelen. Grotere groepen worden dus verdeeld in kleinere groepen en spelen zo met of tegen elkaar.

Kraak de kluis is te spelen vanaf 12 jaar onder begeleiding. Van dit spel is ook een kindervariant gemaakt speciaal voor kinderfeestjes. 

U kunt tot 48 u van te voren kosteloos annuleren, daarna zullen wij 15% administratiekosten in rekening brengen.

Elk spel heeft zijn eigen spel methodiek en eigen route door de stad. Zo kan je een soort levend Cluedo spelen bij de Verloren erfenis. Wil je meer een soort Da Vinci Code spelen, kies dan Het Beleg van Eindhoven.

Een spel duurt gemiddeld 2,5 uur. Voor alle spellen staat de timer standaard op 3 uur zodat er ook ruimte is voor een kleine pauze. Maak de pauze niet te lang, anders haal je het niet binnen de gestelde tijd.

De kosten zijn € 15 per persoon

Bij ons kunt u op onze locatie zowel contant als met pin betalen. Tevens accepteren wij de meeste creditcards.

Bij onze locatie beschikken we over 12 parkeerplaatsen. 

Is het parkeerterrein vol? Dan vragen wij u vriendelijk om niet in de buurt te parkeren om overlast te voorkomen. U kunt op diverse parkeerterreinen in een straal van 150 m om onze locatie parkeren.

klik hier voor een overzicht

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.

City Gaming BV

Ploegstraat 3
5615 HA Eindhoven
T. +31 (0)40 298 95 35
M.
 +31 (0)6 134 087 96

KvKnr. 63019469
BTWnr. NL 8550.57.634.B01

Scroll naar boven
BEAT THE MATRIX

Enter The Matrix met deze geweldige aanbieding!
Boek in de maand mei één van onze Matrix games en krijg 10% korting met de code

BEATTHEMATRIXMAY2024