Verken de stad met spannende Interactieve Outdoor Escape Adventures

Stadsspellen in en rondom Eindhoven
De ultieme interactieve ervaring voor jong en oud

Ontdek een wereld vol avontuur met onze stadspellen! We bieden spannende stadsavonturen en uitdagende speurtochten voor iedereen die op zoek is naar een interactieve, spannende en leuke ervaring. Of je nu een teambuildings evenement, een verjaardagsfeestje of een gezinsuitje plant,
City Games heeft voor elk wat wils.

Speel de nieuwste City Game over:

Dagen
Uren
Minuten
City game kids

Kraak de kluis

is een spannend outdoor stadspel speciaal ontworpen voor kinderen, waarbij het doel is om een mysterieuze kluis te kraken door het oplossen van uitdagende puzzels en het voltooien van leuke challenges.

Historische city game

Het Beleg van Eindhoven

is een meeslepende outdoor stadspel /city game geïnspireerd op de rijke geschiedenis van Eindhoven, waarbij spelers worden uitgedaagd om de kluis van een historisch fort te kraken door middel van uitdagende puzzels en spannende challenges.

Murder mystery

De Verloren Erfenis

is een spannende stadspel geïnspireerd op het klassieke bordspel Cluedo, waarbij spelers in de huid van detectives kruipen en een gruwelijke moord moeten oplossen.

Spannend en duister

City of Shadows

Hét stadspel waarbij je wordt ondergedompeld in een mysterieuze en duistere stad vol geheimen en intriges. Onthul de waarheid die verborgen ligt in de schaduwen van de stad.

uitdagend & avontuurlijk

Urban Enigma

Los de mysteries van de stad op door complexe puzzels en geheime boodschappen te ontcijferen. Tijdens het spel worden spelers meegenomen op een avontuurlijke reis door de straten en historische locaties van de stad.

mysterieus en meeslepend

The Code

is een uitdagend outdoor stadspel waarbij spelers worden uitgedaagd om een geheime code te kraken door middel van het oplossen van raadsels, het voltooien van uitdagende opdrachten en het vinden van verborgen aanwijzingen verspreid over de stad.

safe the city

Operation X

is een spannende city game / stadspel waarbij spelers deel uitmaken van een geheime operatie om cruciale missies uit te voeren en de stad te redden van een naderend gevaar.

een race tegen de klok

The Pursuit

Spelers strijden in een race tegen de klok waarbij ze moeten samenwerken om een belangrijk doelwit te achtervolgen en te vangen voordat deze kan ontsnappen.

+ 10
Gespeelde city games
+ 0 jaar
Ervaring met city games
0 score
Op de smile index
City Gaming - Ontdek, beleef, geniet!

Spannende stadspellen en uitdagende speurtochten

Onze interactieve en educatieve spellen laten je de stad op een geheel nieuwe manier ervaren. Werk samen met je team, los puzzels op, vind verborgen aanwijzingen en voltooi missies om de overwinning te behalen. Je wordt ondergedompeld in een wereld vol intriges en uitdagingen, terwijl je tegelijkertijd de stad verkent en nieuwe plekken ontdekt.

Ontdek de stad met een onvergetelijk avontuur.

  1. Gevuld met uitdagende breinbrekers en opdrachten,  verken je de verborgen straatjes en plekjes die je anders nooit zou ontdekken. Onze city games zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen en voor alle leeftijden.
  2. Speciaal voor gezinnen bieden we een junior spel aan, zodat ook de kleintjes (8+) mee kunnen doen.
  3. De spellen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als Engels.
  4. Bij aankoop ontvang je een handige checklist, en duidelijke handleiding.
  5. Het enige wat je nodig hebt, is een gezellige groep mensen, je eigen smartphone en een portie goede zin.

Maak van je tijd in de stad een onvergetelijke ervaring met City gaming!

Plan alvast je City Game uitje!

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.

City Gaming BV

Ploegstraat 3
5615 HA Eindhoven
T. +31 (0)6 134 087 96

KvKnr. 63019469
BTWnr. NL 8550.57.634.B01

KRAAK DE KLUIS

Verken de stad, vindt de aanwijzingen en los de raadsels op om stap voor stap dichter bij de oplossing van de kluis te komen.

Het spel bevordert teamwork, probleemoplossing en creatief denken, terwijl ze worden aangemoedigd om samen te werken, strategieën te bedenken en hun vaardigheden te gebruiken om de kluis te kraken.

Tijdens de zoektocht moeten ze verschillende uitdagende challenges aangaan, zoals het decoderen van geheimschriften, het voltooien van fysieke opdrachten en het oplossen van logische puzzels om de benodigde codes en sleutels te verzamelen.

ticket prijs € 10 p.p

BELEG VAN EINDHOVEN

Een spannend puzzelavontuur door het centrum van Eindhoven, waarbij de historie van deze prachtige stad tot leven komt. Dit spel is te spelen van 1 tot 6 personen per groep. Het spel bestaat uit het vinden van geheime locaties en ter plaatse de uitdagingen en puzzels proberen op te lossen. Je zult je moeten bewijzen om opgenomen te worden in de geheime orde. Kennis en kunde worden op de proef gesteld in dit meeslepende avontuur.

ticket prijs € 15 p.p

DE VERLOREN ERFENIS

Gewapend met een lijst van verdachten, mogelijke wapens en potentiële locaties, verkennen de spelers de stad en verzamelen ze aanwijzingen, ondervragen ze verdachte personages en analyseren ze alibi’s om de identiteit van de moordenaar te achterhalen.

Met behulp van hun deductieve vaardigheden en teamwork moeten de spelers de puzzelstukjes samenvoegen, logische verbanden leggen en geheime aanwijzingen ontcijferen om de ware toedracht van de misdaad te achterhalen.

ticket prijs € 15 p.p

City of Shadows

Spelers worden uitgedaagd om de verborgen waarheid achter de schaduwen te onthullen door middel van het oplossen van raadsels, het verzamelen van aanwijzingen en het overwinnen van uitdagende obstakels.

Tijdens het spel verkennen de spelers sfeervolle locaties en ontmoeten ze intrigerende personages die hen zowel kunnen helpen als misleiden in hun zoektocht naar de waarheid.

“City of Shadows” biedt een avontuurlijke en spannende ervaring, waarbij spelers de kans krijgen om helden te worden door het ontmaskeren van de geheimen die de stad in hun greep houden.

ticket prijs € 15 p.p

URBAN ENIGMA

Tijdens het spel worden spelers meegenomen op een avontuurlijke reis door de straten en historische locaties van de stad, waarbij ze verborgen aanwijzingen moeten vinden en puzzelstukjes moeten verzamelen om het grotere raadsel te onthullen. 

Spelers worden uitgedaagd om hun zintuigen te gebruiken, slim te navigeren door de stad en samen te werken om de complexe puzzels en uitdagende obstakels te overwinnen die hen op hun pad worden gesteld.

ticket prijs € 15 p.p

THE CODE

In dit spel worden je analytische vaardigheden en creatief denken gebruikt om de complexe puzzels te ontcijferen en de code te achterhalen die hen naar de ultieme overwinning zal leiden.

“The Code” biedt een spannende en intellectueel stimulerende ervaring, waarbij spelers worden uitgedaagd om hun probleemoplossende vaardigheden te testen en te bewijzen dat ze de code kunnen kraken om de ultieme triomf te behalen.

ticket prijs € 15 p.p

OPERATION X

wordt ondergedompeld in een spannend verhaal vol intriges, waarbij ze aanwijzingen moeten verzamelen, geheime locaties moeten verkennen en puzzels moeten oplossen om de missie tot een succesvol einde te brengen.

Spelers worden uitgedaagd om te opereren in de schaduwen, informatie te verzamelen en geheime codes te kraken terwijl ze hun weg banen door de stad, wetende dat elke beslissing van cruciaal belang is voor het succes van de operatie.

ticket prijs € 15 p.p

THE PURSUIT

Volg de aanwijzingen om de cryptische berichten te ontcijferen en strategische beslissingen te nemen om het doelwit te vinden voordat het ontsnapt.

Dit spel zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. terwijl je door drukke straten, historische locaties en verborgen steegjes loopt, op zoek naar aanwijzingen die hen dichter bij het doelwit brengen.

ticket prijs € 15 p.p