Het Da Vinci Dilemma

Op deze pagina staan flarden van mijn codex met diverse uitdagingen om jullie inteligentie te testen en denk  vermogen te prikkelen. Ik heb mijn bevindingen gekoppeld aan een mysterieuze machine welke, al zeg ik het zelf, zijn tijd ver vooruit is. Start de machine op en ga de uitdaging aan! Indien het jullie binnen de tijd lukt zal de machine uitschakelen en is mijn kennis jullie deel! Mocht het niet binnen de tijd lukken, dan zal er een pulse explosie zijn waarbij je brein wordt gereset en blijven mijn bevindingen voor jullie onder de deken van  mysterie bedekt.  Succes!

Leonardo Da Vinci

Draaiknoppen

Los bij elke draaiknop de puzzel op en zet deze op de juiste stand. Heb je ze allemaal goed denk je? Druk dan op het rode knopje rechts van de draaiknoppen.
maak gebruik van de moderne technieken uit je eigen tijd om alle antwoorden te ontdekken.

Sensoren

Heb jij een vaste hand? Om mijn device uit te schakelen heb je dit wel nodig of je bouwt een constructie om je te ondersteunen bij deze uitdagende taak.

Keypad

De volgende uitdaging is om de juiste getallen te vinden en de code in te voeren op de magische drukknopjes met de cijfers.
Heb je de 6 cijfers goed ingevuld? Druk dan op het speciale teken #

Weet raad met de draad

Nu wordt het spannend! Lees de uitdagingen zorgvuldig en koppel de juiste draad los. je wilt niet weten wat er gebeurt als je de verkeerde draad lostrekt!

Drukknoppen

Om de laatste challenge goed te volbrengen en het device onschadelijk te maken moet je de juiste knoppen tegelijk indrukken.
Maar welke zijn dat? Zoek de dik gedrukte woorden en koppel deze met het juiste nummer.

Plan alvast je uitje!

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.