De alleskunner

Bekend van tv!

Hoe werkt het?

Er is een keuze uit een grote diversiteit aan spellen en activiteiten. Deze kan je indivueel of per team uitvoeren. Wij adviseren om teams niet groter te maken dan 5 personen per team. Je staat voor een challenge en deze moet binnen een bepaalde tijd opgelost of uitgevoerd worden. Per challenge kan je punten verdienen, de groep of persoon met de meeste punten wint en mag zichzelf de alleskunner noemen!

Spellen

De spelletjes en challenges zijn zeer divers. Van oud Hollands spijkerpoepen tot een ijsblokje zo snel mogelijk laten smelten met je lichaamswarmte. Of wat dacht je van een parkour afleggen met een beker water op je hoofd? Bierpong deluxe, vliegtuigje vouwen en wie komt het verst? Hoe dan ook, deze activiteit is zeer dynamische en zorgt voor hilarische momenten. 

Wat kan je verwachten?

In het Rijksmonument aan de Ploegstraat 3 in Eindhoven krijgen jullie een korte uitleg over de spelregels. Dit neemt ongeveer 15 min in beslag. Daarnaast krijgen jullie een briefje met daarop de verschillende challenges, dit is je score blad.

Daarna begint het spel. Zodra het startsein gaat mag je aan een challenge beginnen. Hoor je de toeter, dan moet je per direct stoppen. Challenge gehaald? Top, dan heb je punten verdiend. Niet gelukt? Dan geen punten en misschien ligt de volgende challenge je beter en kan je wel scoren. 
Het programma wordt meestal op maat gemaakt. Informeer dus altijd even naar de mogelijkheden. 

Plan alvast je uitje!

Meest gestelde vragen

Wij kunnen groepen aan tot 50 personen.

De meeste spellen zijn te spelen vanaf 8 jaar. Bent u niet helemaal zeker? Neem contact op.

U kunt tot 48 u van te voren kosteloos annuleren, daarna zullen wij 15% administratiekosten in rekening brengen.

Ja die is er. Voor onze arrangementen geldt een minimale groepsgrote van 8 personen.

Bij ons kunt u op onze locatie zowel contant als met pin betalen. Tevens accepteren wij de meeste creditcards.

Bij onze locatie beschikken we over 12 parkeerplaatsen. 

Is het parkeerterrein vol? Dan vragen wij u vriendelijk om niet in de buurt te parkeren om overlast te voorkomen. U kunt op diverse parkeerterreinen in een straal van 150 m om onze locatie parkeren.

klik hier voor een overzicht

Ja, ook dat ik bij ons mogelijk. Wij hebben een digibord of beamer voor u klaarstaan voor presentaties of vergaderingen. Dit is wel altijd in combinatie met een activiteit.

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.

City Gaming BV

Ploegstraat 3
5615 HA Eindhoven
T. +31 (0)40 298 95 35
M.
 +31 (0)6 134 087 96

KvKnr. 63019469
BTWnr. NL 8550.57.634.B01

Scroll naar boven
BEAT THE MATRIX

Enter The Matrix met deze geweldige aanbieding!
Boek in de maand mei één van onze Matrix games en krijg 10% korting met de code

BEATTHEMATRIXMAY2024