Speel één van onze real-life
outdoor adventures
in het centrum van Eindhoven

Van een spannende speurtocht voor kids tot een real life Da Vinci Code. Bij City Gaming kan je terecht voor diverse outdoor adventures die zich voornamelijk afspelen in het centrum van Eindhoven en de omliggende parken. Geen zin om te lopen? Wij verhuren ook E-choppers in combinatie met onze outdoor adventures. Hierbij cross je door Eindhoven, de omliggende parken en natuur gebieden die Eindhoven rijk is. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

Onze outdoor adventures, city challenges en speurtochten

BESTE PARTY EVER!

kosten: € 15,00 p.p.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten! Samen op avontuur om de geheime schat van Eindhoven te vinden. Deze bevindt zich in een kluis ergens in het centrum van Eindhoven. Lukt het jullie om als team alle uitdagingen op te lossen en de kluis te kraken? Je kan een echte prijs winnen! Een outdoor avontuur in het centrum van Eindhoven.

Na het avontuur genieten van een frietje en ranja? Ook dat kan. Neem dan even contact op en we maken er een compleet uitje van op de mooiste locatie in Eindhoven!

BROODJE BELEG

kosten: € 39,50 p.p.

Speel ons outdoor avontuur; Het Beleg van Eindhoven in combinatie met een heerlijke  picknick in het Anne Frank plantsoen.

Franse Baguette & pico’s, Brie met druiven
Komkommerwrap, huisgemaakt met kruidenkaas
Tapenade & pesto & huisgemaakte knoflookboter
Nootjes & olijven & Borrelworstjes Popcorn van Jimmy’s en iets zoets

Bij slecht weer kan voor de picknick worden uitgeweken naar een leuke indoor locatie.

CASE CLOSED?

kosten: € 39,50 p.p.

Het nieuwste avontuur van City Gaming, Real life Cluedo! Los de moord op door puzzels en challenges succesvol af te ronden. Lukt het jullie om de moordenaar te vinden? Een outdoor moordend avontuur in het centrum van Eindhoven.

Het spel duurt 2 uur, daarna kan je genieten van een borrels en bites in de mooiste locatie van Eindhoven!

Inclusief 3 drankjes, bier, huiswijn, fris, heerlijke Nespresso koffie of thee en een gevarieerde bittergarnituur of borrelplank

THE BIG SURPRISE!

kosten: € 49,95 p.p.

In het centrum van Eindhoven staat op een geheime locatie een kluis met een echte schat erin! Lukt het jullie om de locatie te vinden, in te breken en de kluis te kraken?

Na dit buiten avontuur, samen indoor ook nog op avontuur? Speel een uur lang met elkaar diverse VR games en laat je betoveren, verwonderen en dompel je onder in een virtuele wereld.

Max. 4 personen tegelijk


DIY DELUXE

kosten: € 49,50 p.p.

In het centrum van Eindhoven staat op een geheime locatie een kluis met een echte schat erin! Lukt het jullie om de locatie te vinden, in te breken en de kluis te kraken?

Het spel duurt 2 uur, daarna kan je genieten van een heerlijke BBQ met “build your own” burgers bij de mooiste locatie van Eindhoven!

Stokbrood & kruidenboter, Runder hamburger,  Komkommersalade, Kartoffelsalade
en diverse sausjes. Inclusief servetten, luxe wegwerp bestek & servies.

OUTDOOR FUN IN THE SUN

kosten: € 59,50 p.p.

Speel ons outdoor avontuur; Het Beleg van Eindhoven in combinatie met een heerlijke  geheel verzorgde BBQ na afloop. 

Stokbrood & kruidenboter, Runder hamburger , Varkenshaasspies , Kippendijenspies, bbq worst, Speklapje, Komkommersalade, Kartoffelsalade
en diverse sausjes. Inclusief servetten, luxe wegwerp bestek & servies.

Bij slecht weer kan voor de picknick worden uitgeweken naar een leuke indoor locatie.

Leuke escaperoom op een fijne locatie midden in het centrum. Kan je Eindhoven ook nog eens verkennen

Bram Criel
5/5

Plan alvast je uitje!

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.