Welkom bij city gaming

De leukste uitjes in Eindhoven!

De Matrix heeft een scala aan spellen en levels. Van Twister tot Pong, van the floor is lava tot connect the dots. Retro arcade in een nieuw jasje!ย  Er zijn 3 verschillende ruimtes waar je uit kan kiezen, The Floor, The Room of The Wall. Wil je alle Matrix Games spelen? kies dan voor Beat the Matrix combo deal!

Kom in beweging en Beat the Matrix

Heerlijk buiten cruisen op onze elektrische choppers in en om Eindhoven! Bezoek de prachtige parken of het bruisende Strijp-S. Zoek je liever de rust op? Neem dan de route Waarle – Natuur, een prachtige route door de bossen met een tussenstop bij de Hut van Mie Pils. Liever een eigen route? ook dat kan, houdt dan wel rekening met een maximale afstand van 45km.

Ontdek een wereld vol avontuur met onze stadspellen! We bieden spannende stadsavonturen en uitdagende speurtochten voor iedereen die op zoek is naar een interactieve, en leuke activiteit.
Een real life Da Vinci Code in het centrum van de stad.
Of je nu een teambuildings evenement, een verjaardagsfeestje of een gezinsuitje plant,
City Games heeft voor elk wat wils.

Maak je verjaardag, familie, diner of je vriendenavond extra spannend met onze mobiele escape kist. Lukt het jullie om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken? De kist komt met 3 spellen. Elk spel heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Van eenvoudig, ook geschikt voor kinderen, tot zeer uitdagend voor de doorgewinterde puzzelaar!

De alleskunner! Een verzameling van leuke, uitdagende en hilarische Spellen. De spelletjes en challenges zijn zeer divers. Van oud-Hollands spijkerpoepen tot een ijsblokje zo snel mogelijk laten smelten met je lichaamswarmte. Of wat dacht je van een parkoers afleggen met een beker water op je hoofd? Hoe dan ook, deze activiteit is zeer dynamische en staat garant voor een leuke activiteit.

Ook voor je kinderfeestjes kan je bij City Gaming terecht. Of het nu de alleskunner mini is of een leuke outdoor speurtocht, wij zorgen voor een onvergetelijke middag. Liever actief aan de gang? Speel dan Beat The Matrix, onze nieuwste indoor activiteit.ย  Neem contact met ons op voor uitgebreidere mogelijkheden.

Plan alvast je uitje!

Reserveer de gewenste activiteit. Willen jullie meerdere activiteiten boeken? Neem dan even contact met ons op en wij maken een programma op maat. Bekijk ook onze arrangementenpagina, daar staan allerlei leuke en interessante deals om activiteiten te combineren met lunch of diner voor een compleet uitje.

City Gaming BV

Ploegstraat 3
5615 HA Eindhoven
T. +31 (0)40 298 95 35
M.
ย +31 (0)6 134 087 96

KvKnr. 63019469
BTWnr. NL 8550.57.634.B01

Scroll naar boven
BEAT THE MATRIX

Enter The Matrix met deze geweldige aanbieding!
Boek in de maand mei รฉรฉn van onze Matrix games en krijg 10% korting met de code

BEATTHEMATRIXMAY2024